طرح توانمند سازی و آموزش امداد و کمک‌های اولیه ویژه خانواده بزرگ طلاب در قم آغاز شد

ساخت وبلاگ

آئین افتتاح طرح توانمند سازی و آموزش امداد و کمک‌های اولیه ویژه طلاب سراسر کشور با حضور رئیس سازمان جوانان، معاون فرهنگی و آموزشی دفتر نمایندگی ولی فقیه مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سازمان جوانان کشور، مدیرعامل، نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال‌احمر استان قم و  معاون فرهنگی و معیشت مرکز خدمات حوزه علمیه قم و همچنین مدیران عامل و مسئولین جمعیت‌ هلال‌احمر استان‌ها به صورت ویدئو کنفرانس، در جمعیت هلا‌ل‌احمر استان قم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال‌احمر استان قم، در ابتدای این نشست مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان قم در ارائه گزارشی از فرآیند اجرای طرح توانمند سازی و آموزش امداد و کمک‌های اولیه، گفت: طرح آموزش امداد و کمک‌های اولیه خانواده طلاب با همکاری مرکز خدمات حوزه علمیه سراسر کشور به منظور آموزش ۶۰۰ هزار نفر از خانواده بزرگ طلاب، در دو فاز حضوری و غیر حضوری از هم اکنون آغاز می‌شود و تا اردی‌بهشت ماه سال ۱۴۰۳ ادامه خواهد داشت.

در ادامه رئیس سازمان جوانان هلال‌احمر کشور بیان کرد: یکی از وظایف و اهداف جمعیت هلال‌احمر افزایش تاب‌آوری جامعه در حوادث و بلایای طبیعی و غیرطبیعی است.

وی ادامه داد: با توجه به محدودیت‌ها اگر به خوبی فعالیت کنیم ، می‌توانیم از ظرفیت‌های مؤثر و مفید استفاده کنیم و آموزش‌ها را به صورت هرمی انجام دهیم تا آن‌ها منشأ اثر گذار و کنش‌گران اجتماعی در جامعه باشند.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی المدنی بیان کرد: یکی از مؤثرترین قشرها که در موارد مختلف دارای مقبولیت عمومی در جامعه است، صنف طلاب و روحانیانی است که با حضور در برنامه‌های سراسر کشور مورد اعتماد مردم و دارای جایگاهی هستند که می‌توانند نکات را به مردم منتقل کنند.

وی در ادامه گفت: این افراد در مرحله نخست باید آموزش داده شوند تا توانمندی‌های کافی را کسب کنند و سپس به آموزش افراد جامعه بپردازند. 

این مقام مسئول اظهار کرد: باعث افتخار است که روحانیان یکی از اقشار پیشتاز در زمان در حوادثی همچون زلزله و سیل و ...، هستند و بارها شاهد حضور و تلاش آن‌ها برای کمک‌رسانی به هموطنان بوده‌ایم.

وی افزود: امروزه شاهد رشد چشمگیر در کانون طلاب هلال‌احمر در مدارس و حوزه‌ها با همت جمعیت هلال‌احمر و مراکز حوزه‌ها هستیم. رویکرد مناسبی نسبت به مسئله مهارت آموزی در حوزه‌ها بسیار امیدوار کننده است که طلاب در زمان بروز بحران‌ها به خوبی مدیریت می‌کنند و در زمان حوادث به کمک دیگران می‌شتابند و گفتمان را در جامعه ایجاد می‌کنند که در حفظ جان افراد بسیار مؤثر است.

وی با اشاره به مسائل و تفاهم‌ نامه جمعیت هلال‌احمر و مرکز خدمات حوزه‌های علمیه یادآور شد: در مرحله نخست برنامه آموزش‌های مقدماتی برای ٦۰۰ هزار نفر تا قبل از آغاز ماه مبارک رمضان پیش‌بینی خواهد شد و امیدواریم شاهد مدیریت و مهارت‌ آموزی کارآمد آن‌ها باشیم.

سپس نماینده ولی فقیه در سازمان جوانان هلال‌احمر کشور بیان کرد: الویت نخست در حوزه‌های علمیه، تبلیغ و انجام فعالیت‌های فرهنگی است. در جمعیت هلال احمر علاوه بر فضای امدادی،  فضای فرهنگی و تبلیغی‌ای وجود دارد که طلاب می‌توانند نقش مؤثری در آن ایفا کنند.

حجت الاسلام والمسلمین یونس بختی اظهار کرد: با توجه به تعدد تفاهم‌ها با مرکز مدیریت‌های حوزه‌های علمیه، هر کدام جامعه هدف و مخاطب خاص دارد. کانون طلاب و مرکز مدیریت حوزه‌ها با نگاه نقش طلبه در جمعیت ‌هلال‌احمر، نقش امدادی و همچنین نقش دینی و معرفتی آن را در نظر می‌گیرد و مرکز خدمات ناظر بر آموزش خانواده‌های طلاب است.

سپس حجت‌الاسلام والمسلمین جعفریانی، معاون فرهنگی و معیشت مرکز خدمات حوزه علمیه قم گفت: مرکز خدمات حوزه‌های علمیه به عنوان یک نهاد مردمی است که همه طلاب در همه اقشار در آن حضور دارند. باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی شود که طلاب پس از آموزش به عنوان یک امدادگر، مربی و ... در زمان‌ها و بحران‌های مختلف حضور مؤثری داشته باشند.

در پایان نشست، معاون فرهنگی و آموزشی نمایندگی ولی‌فقیه یادآور شد: آموزش‌های هلال‌احمر در حوزه‌های علمیه باید فرهنگ سازی و دستورالعملی برای آن تدبیر شود.

هلال احمر یکی از سازمان های مهم کشور محسوب می شود...
ما را در سایت هلال احمر یکی از سازمان های مهم کشور محسوب می شود دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : 6madare-abi5 بازدید : 31 تاريخ : شنبه 14 بهمن 1402 ساعت: 18:40